EERST VOLGENDE STARTMOMENT


Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment


INTRODUCTIE


Digitaal gecreëerde afbeeldingen, ofwel CGI, is één van de vele tools welke vormgevers, kunstenaars en filmmakers gebruiken om hun boodschap beter te vertellen. CGI is niet alleen de techniek, het gaat ook om het idee en de gedachte erachter, het design, het experimenteren en de creativiteit van de maker.


HET ONMOGELIJKE WORDT WERKELIJKHEID

CGI is niet meer weg te denken uit onze wereld. Het wordt op veel plekken toegepast. Dit kunnen afbeeldingen zijn voor kunst, gedrukte media, videogames, simulaties van bijvoorbeeld nieuwe gebouwen in een omgeving of zelfs een nieuwe tuin, computeranimaties, visual effects voor films, tv-programma’s, commercials en allerlei video’s.

3D design wordt al jaren ingezet en het wordt steeds interessanter. Er ontstaan steeds meer mogelijkheden. Dit heeft ook te maken met de moderne technologie die steeds meer mogelijkheden biedt en sneller wordt. Het ontstaan van Augmented Reality en Virtual Reality in webdesign en apps, het sneller worden van internet en technologie, het beter en meer toegankelijk worden van 3D software; al deze dingen zorgen ervoor dat designers steeds meer met 3D gaan werken.

Heb jij passie voor vormgeving, computers en techniek? En wil je jouw artistieke expressie voor 3D vormgeving onderzoeken? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

3D in het kort

Leer om 3D modellen te maken in Blender.

Je ontwikkelt je eigen stijl.

Je leert over de workflow, van idee tot uitwerking.

In deze opleiding leer je zelfstandig 3D modellen te maken in het programma Blender. We beginnen bij de basis van het modelleren, het creëren van de vormen in 3D. Ook leer je werken met texturen, kleuren, belichting, character design en het animeren van de modellen.

Totale duur opleiding1 jaar
Totaal aantal lesuren per week6 lesuren
Zelfstudie 4 tot 8 studie uren per week
Lesdag dagopleidingvrijdag/zaterdag: 09:00 - 16:00 uur
Lesdagen avondopleidingwoensdag 15:00 - 21:30 uur
Maximum aantal deelnemers15 studenten
ApparatuurInbegrepen
ZomervakantieJuli en augustus
FeestdagenAmsterdam Film School is gesloten tijdens nationaal erkende feestdagen
Particulier onderwijsGeen studiefinanciering mogelijk
NiveauVoor beginnende filmmakers
Vereiste hardware/softwareNotebook met Blender- en Adobe Creative Cloud software (eerste gratis en laatste te verkrijgen met studentenkorting)
CertificaatBij succesvolle afronding opleiding

Benodigdheden

Voor de start van jouw opleiding is het noodzakelijk in het bezit te zijn van een notebook met Blender software en Adobe Creative Cloud software (Adobe studentenversie). Blender is open source software en kan gratis gedownload worden via: www.blender.org. De studentenversie van Adobe kan tegen ongeveer 140 euro per jaar via de school worden aangeschaft. De keuze tussen een Windows of Apple notebook is aan de student zelf. Voor de systeemeisen verwijzen wij je naar de website van Blender: https://www.blender.org/download/requirements/.

Daarnaast heb je een externe harde schijf nodig als back-up voorziening en een muis met drie knoppen.

KOSTEN


Het curriculum van de Amsterdam Film School is modulair opgebouwd. Dit betekent dat je kunt kiezen voor één module indien je wenst te specialiseren of een combinatie van meerdere of alle modules indien je een volledige opleiding wenst te volgen.

Bij de Amsterdam Film School betaal je via automatisch incasso. Je kunt de onderwijssom in maandelijkse termijnen betalen. Indien je de opleiding volledig vooruit betaalt, ontvang je een betalingskorting van 3% over je volledige onderwijssom.

Na inschrijving sturen we je de factuur een maand vóór de startmaand van jouw opleiding.

Wij rekenen een éénmalige administratieve vergoeding van EUR 50,-.

PRIJS PER MAAND OBV 10 TERMIJNENTOTAALPRIJS OPLEIDING
ONDERWIJSTARIEFEUR 560EUR 5600

Amsterdam Film School is een particuliere school en er is geen studiefinanciering mogelijk. Als omschreven bij ‘Prijs van de Opleiding’ kun je de onderwijssom maandelijks in delen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op ons onderwijs kun je lezen via deze link. Door inschrijving bij de Amsterdam Film School verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

LOCATIE


Amsterdam

Paasheuvelweg 5, 1105 BE Amsterdam, Nederland

Eindhoven

De Lismortel 23, 5612 AR, Eindhoven

VERVOLG


Na de opleiding CGI kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld onze uitgebreide Opleiding Montage te volgen.

ONS VOLLEDIGE CURRICULUM


De Opleiding Corporate Film maakt onderdeel uit van ons uitgebreide curriculum. Hieronder kun je de samenstelling van ons curriculum vinden alsook onze andere opleidingen.

Storytelling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Productie

Meer info

Montage

Meer info

Regisseur

Meer info

Concept-ontwikkeling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Productie

Meer info

Montage

Meer info

Documentairemaker

Meer info

Vooropleiding

Meer info

Auditie

Meer info

Acteur

Meer info

Basis van Monteren

Meer info

Dramatisch Monteren

Meer info

VFX en Color Grading

Meer info

Post-Productie

Meer info

Editor

Meer info

Pre-Productie

Meer info

Scenario Schrijven

Meer info

Productie

Meer info

Post-Productie

Meer info

Corporate Film

Meer info