PRIVE COACHING VOOR FILM


Heb je geen tijd om een hele opleiding te volgen, wil je graag snel advies op maat, heb je een aantal gerichte vragen of loop je vast bij het schrijven of maken van je film? Dan is ons Privé Coachingstraject wellicht iets voor jou!

Bij Amsterdam Film School kun je zelf wanneer het jou uitkomt je eigen coachingsuren inplannen. We bieden coaching in montage, scenario, filmplan, interviewtechnieken, productie of camera en kun je bij onze vele professionals terecht voor al je vragen.

Het coachingstraject is voor beginnende makers tot de zeer ervaren maker. Iedereen die graag coaching verlangt voor film kan bij ons terecht, ook als je geen student bent van Amsterdam Film School.

Je plant je coachingsgesprek in doormiddel van een online forumlier. In dit formulier kun je tevens je filmplan/scenario uploaden en krijg je een korte vragenlijst welke je dient in te vullen, dit om de coaching zo goed mogelijk te benutten.

Voor studenten van Amsterdam Film School geldt er een korting van 15 procent op een strippenkaart.

De docenten van Amsterdam Film School zijn allemaal zeer professionele filmmakers en werken naast het lesgeven op AFS fulltime als filmmaker. Bij Amsterdam Film School kun je coaching inplannen met docenten als:

Ditteke Mensink
Jonathan Herzberg
Bram van Splunteren
Guusje van Deuren
Max Vonk
Emjay Rechsteiner
Joost van Poppel
ea

Onze professionals delen hun expertise en kennis graag met jou en helpen je met veel plezier verder met het maken van jouw film. Voor elke discipline hebben wij een coach voor je beschikbaar gesteld en is het mogelijk om op een dag met eerdere coaches gesprekken in te plannen.

Alvorens je coachingsgesprekken kunt inplannen dien je in het bezit te zijn van onze Coaching Strippenkaart. Deze Strippenkaart kun je aanschaffen en is gedurende een jaar geldig. Je kunt er dus voor kiezen om in een maand een intensief coachingstraject in te plannen maar daarentegen is het ook mogelijk om je coachingsuren te verspreiden over een langere periode.

Vind je het daarnaast prettig om met een vaste coach te werken? Laat het ons weten wanneer je je Strippenkaart hebt besteld. Ons hoofdfaculteit van de desbetreffende richting zal dan beoordelen welke coach het beste bij je past.

DE MOGELIJKHEDEN


Heb je een idee voor een scenario maar wil je graag geholpen worden bij het de eerste stap van je scenario?
Wil je graag dat een van onze professionals samen met jou je scenario doorneemt en daar feedback opgeeft?
Heb je moeite met structuur, dialoog en spannigsbogen?
Elke week samen met iemand sparren over je scenario en werken naar een definitieve versie?
Vind je het prettig dat een professional nog een keer je scenario doorneemt alvorens je deze opstuurt naar bijvoorbeeld de fondsen?

Komen deze vragen je bekend voor of is er iets anders wat je graag wilt weten mbt het schrijven van scenario’s? Dan kun je bij een van onze scenario coaches terecht die jou gaan helpen om het perfecte scenario te schrijven.

Onze coach zal nadat je je coachingsgesprek hebt ingepland nog een advies geven over de duur van het gesprek. Daarentegen ben jijzelf vrij om te het aantal uren in te plannen.

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.

PRIJZEN VOOR COACHING


Reguliere opleidingen

Je kunt bij Amsterdam Film School kiezen uit verschillende strippenkaarten.

1. Strippenkaart – 10 uren
2. Strippenkaart – 30 uren
3. Strippenkaart – 50 uren

Indien je Strippenkaart vol is en je schaft een nieuwe Strippenkaart aan van minimaal 30 uren ontvang je 3 procent korting.

Al onze Strippenkaarten zijn maximaal een jaar geldig en er is geen restitutie mogelijk op Strippenkaarten.
Onze coaches zijn op verschillende dagen en avonduren beschikbaar op Amsterdam Film School. Indien gewenst is het mogelijk om online sessies in te plannen mocht je niet in staat zijn om naar een van onze studios te komen.

1. Strippenkaart (10 uren) – 900 euro
2. Strippenkaart (30 uren) – 2500 euro
3. Strippenkaart (50 uren) – 4000 euro

Indien je Strippenkaart vol is en je besluit een nieuwe Strippenkaart aan te schaffen van minimaal 30 uren ontvang je 3 procent korting.
Voor huidige studenten van Amsterdam Film School geldt er een korting van 15 procent op elke strippenkaart.
Voor oud-studenten van Amsterdam Film School geldt er een korting van 10 procent op elke strippenkaart.