Masterclass De Wetten van Murch


Om een goeie drama montage te kunnen doen hou je je aan bepaalde montagewetten die je moet kennen. Maar om een nog betere drama montage te kunnen maken is het belangrijk om die montagewetten juist weer los te laten. Hoe gaat dit in z’n werk, wat moet je weten en waar kan je op letten. Hoe kan je je materiaal spotten en hoe begin je aan een drama montage. In deze masterclass komen de montage wetten uitvoerig aan bod en wordt besproken hoe je een drama serie of speelfilm monteert. 

Aanmelden & Data


Inschrijven voor deze masterclass

Kosten:

€37,50

Datum:

nog geen datum gepland

Locatie:

Paasheuvelweg 5, 1105 BE Amsterdam

Overspel

Overspel is een serie van BNNVARA van Frank Ketelaar met Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen over een onmogelijke liefde. De serie kende door succes drie seizoenen.

In 2005 werd hij genomineerd voor een Gouden Beeld in de categorie "beste editor van een televisie productie".

Meer Masterclasses

Gooische Vrouwen II

Na het monstersucces van de eerste Gooische Vrouwen film, zijn Linda de Mol, Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser terug als hun vertrouwde en alom geliefde personages. Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Sándor Soeteman

Sándor is gespecialiseerd in het monteren van speelfilms, korte films en televisiedrama.
Hij werkt voor zowel commerciële als arthouse producties, van drama tot thriller en comedy: Klem, Adios Amigos, Gooische Vrouwen 2, Overspel, Kidnep, Toren C, De Prooi, Lilet Never Happened… Door de afwisseling van deze stijlen is zijn werk nooit eenzijdig. Naast zijn werk als editor is Sándor al sinds 1996 verbonden als gast-docent aan de Nederlandse Film Academie in Amsterdam en sinds 2018 is hij lid van het bestuur van de N.C.E.

Koffie inbegrepen…

36

Masterclasses het hele jaar door

Locatie


Amsterdam Film School
Paasheuvelweg 5
1105 BE Amsterdam
Nederland

Contact