Masterclass Producent Documentaire


Hoe vind je als regisseur je ideale producent? Judith Vreriks gaat in deze Masterclass in op de rol van de producent als sparring partner van de regisseur. Aan de hand van een paar voorbeelden uit de praktijk leer je hoe een documentaireproductie tot stand komt en krijg je inzicht in financierings- en distributiemogelijkheden van documentaires. Wat kan een producent voor je doen, wat niet en hoe kun je samen zorgen dat je documentaire gerealiseerd wordt?

Geïnteresseerd in deze masterclass?


09 oktober 2018

19:30 tot 22:00

€37,50

Meld je nu aan!

De Rode Ziel

Tot op de dag van vandaag, meer dan 50 jaar na de dood van Jozef Stalin, zijn de inwoners van het huidige Rusland diep verdeeld over hoe om te gaan met pijnlijke herinneringen uit dit verleden. In een mozaïek van intieme portretten spreken gewone hedendaagse Russen over hun trauma’s, geworteld in een gewelddadig verleden. Verhalen van trots en pijn wisselen elkaar af. Nostalgische verhalen over hoe het land onder het communistisch ideaal floreerde, staan lijnrecht tegenover pijnlijke herinneringen aan honger, geweld en verraad.

Masterclass voor en door professionals

Meer Masterclasses

Judith werkt momenteel...

aan nieuwe producties met Jessica Gorter, Sarah Vos & Sander Snoep en Jaap van Hoewijk

Piet is weg

De documentaire Piet is weg vertelt het verhaal van de in 1987 op Texel vermist geraakte Piet Beentjes. Toos Beentjes heeft 30 jaar lang wanhopig geprobeerd de waarheid achter de raadselachtige verdwijning van haar homoseksuele broer te achterhalen. Tevergeefs…

Koffie inbegrepen…

36

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Locatie


Amsterdam Film School
Panamalaan 5G
1019 AS Amsterdam
Nederland

Contact