Masterclass Producentschap (Uitvoerend)


Deze masterclass staat in het teken van uitvoerend producentschap, Wynand Chocolaad (Nl Film) gaat uitgebereid in op zijn functie als uitvoerend producent. Je leert o.a. hoe je producent kan worden en wat de taken precies zijn. Verder vertelt hij met welke regels je te maken hebt, met wie je samenwerkt, hoe je de juiste cast keuze maakt, vanaf welk moment je betrokken bent en hoe je met budgetteringen omgaat. Natuurlijk komen ook de valkuilen en persoonlijke verhalen naar voren. Vervolgens ga je zelf de praktijk in door een opdracht te pitchen waar je aansluitend feedback op krijgt.

Zijn masterclass is een mooi vervolg op die van Kaja Wolffers (Creative Director bij NL Film) die we ook aanbieden in ons assortiment. Kaja bedenkt alle nieuwe concepten welke Wynand uitvoert.

Geïnteresseerd in deze masterclass?


Op dit moment staan er nog geen masterclasses gepland. Meer weten?

Neem contact met ons op!

Prijs: EUR 79,50

Contact

Knielen op een bed Violen

Knielen op een bed violen is een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Een ontroerende film over liefde, geloof en het maken van keuzes.

Door de kleine klas kun je veel vragen stellen

Meer Masterclasses

Wynand is uitvoerend producent bij een van de succesvolste film- en tv productiebedrijven van Nederland: NL Film.

Feuten

Feuten is een Nederlandse televisiedramaserie van BNN. De serie draait om de levens van een groep studenten die er alles aan doen om zich officieel lid van corporale vereniging ‘H.S.C. Mercurius’ te mogen noemen. Daarvoor moeten ze eerst de ontgroening doorstaan, wat op sommige momenten aardig uit de hand kan lopen.

Koffie inbegrepen…

36

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Locatie


Amsterdam Film School
Panamalaan 5G
1019 AS Amsterdam
Nederland

Inschrijven