Masterclass Productie


De Opleiding Productie wordt o.a. gegeven door Guusje van Deuren. Om alvast kennis te maken met de in’s & out’s van het vak organiseren wij een masterclass Productie. Je gaat inhoudelijk in op het proces als producent en productieleider. Je leert o.a. de belangrijkste taken van het vak en welke verantwoordelijkheid de functie met zich mee brengt. Hoe bouw je een productie op? En hoe ga je met zaken als budgetteringen om?

Geïnteresseerd in deze masterclass?


Op dit moment staan er nog geen masterclasses gepland. Meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact

White Sun

Chandra, een maoïst die tegen het regime in Nepal heeft gevochten, wordt bij terugkomst in zijn geboortedorp allesbehalve met open armen ontvangen. Het ritueel waarbij zijn zojuist overleden vader de berg moet worden afgedragen om aan de voet gecremeerd te worden, legt de littekens bloot die de burgeroorlog heeft achtergelaten.

White Sun draaide op het Internationaal Film Festival Rotterdam

Meer Masterclasses

"Mijn droom is maken wat ik wil maken en iets betekenen voor makers die ik bijzonder vind."

Guusje van Deuren

Guusje is in 2011 afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie als producent. Met haar afstudeerfilm won ze de NVS Producenten award en ging haast direct aan de slag bij Lemming Film, een van de grooteste onafhankelijke productiebedrijven van Nederland. Sinds begin 2016 produceren Guusje van Deuren en Rianne Poodt film- en muziektheater projecten vanuit The Rogues. Enkele films van Guusje: De weg naar Cadiz, Valentino, White Sun, Omdat ik Yfendo heet en Nightshade.

Koffie inbegrepen…

36

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Locatie


Amsterdam Film School
Panamalaan 5G
1019 AS Amsterdam
Nederland

Contact