Masterclass Regie: Werken met acteurs


In deze Masterclass Acteursregie van Ben Sombogaart leer je in praktijk de beginselen van het werken met acteurs. Aan de hand van een zelfgekozen scene begeleidt Ben je in het regisseren van je acteurs om de scene tot leven te brengen. Hierin zal hij verschillende methodes van regie aanwijzingen voorleggen en verschillende mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen. De acteurs waarmee je aan het werk gaat zijn ervaren en kunnen dus zowel inhoudelijk als op persoonlijk niveau feedback geven op jouw stijl van regisseren. Tijdens het werken met acteurs wordt er gefilmd om na afloop de beelden terug te kijken en inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en leerpunten als regisseur. Het gaat hierbij niet om het uiteindelijk resultaat, maar om het ‘werkproces’. Een ideale simulatie van filmregie waar je hands on begeleid wordt door een van Nederlands grote regisseurs Ben Sombogaart.

Geïnteresseerd in deze masterclass?


Op dit moment staan er nog geen masterclasses gepland. Meer weten?

Neem contact met ons op!

Let op, er zijn maar 10 plekken beschikbaar en er zullen ervaren acteurs aanwezig zijn.

Prijs: €895,-

Contact

Kruistocht in Spijkerbroek

KRUISTOCHT IN SPIJKERBROEK is een meeslepende avonturenfilm van Ben Sombogaart naar de internationale bestseller van Thea Beckman. De vijftienjarige Dolf Vega belandt via een prototype van een tijdmachine in de middeleeuwen. Terwijl zijn moeder alles probeert om hem terug te halen, moet hij overleven in een onbekende en vijandige wereld. Wanneer hij zich aansluit bij de kinderkruistocht, ontwikkelt Dolf zich langzaam tot een leider van de duizenden kinderen op weg naar Jeruzalem. Hij helpt ze, met zijn eenentwintigste-eeuwse kennis, verschrikkelijke bergen te trotseren, infectieziekten te overwinnen en rovende ridders te bevechten.

Zijn film 'Abeltje' trok bijna 1 miljoen bezoekers!

Meer Masterclasses

Koning van Katoren

Koning van Katoren vertelt het verhaal van de zeventienjarige Stach (Mingus Dagelet) die de nieuwe koning wil worden.
De oude koning van Katoren is stervende en vertelt aan zijn vriend en kamerheer Gervaas dat de ministers de macht zullen grijpen wanneer hij dood is. In zijn laatste woorden smeekt hij Gervaas om een nieuwe koning te vinden. Diezelfde nacht wordt Stach geboren.
Zeventien jaar later stelt Stach (Mingus Dagelet) de vraag die niemand durfde te stellen: wat moet iemand doen om koning van Katoren te worden?

Ben Sombogaart

Ben Sombogaart studeert in 1973 af aan de Filmacademie. Hij werkt momenteel als regisseur van zowel speelfilms als tv-series. Hij heeft tot nu toe 14 bioscoopfilms gemaakt die alleen al in Nederland bijna 4½ miljoen bioscoopbezoekers trokken. Zijn werk is o.a. bekroond met vier Gouden Kalveren voor Beste Film en Beste Regie, twee Eerste Prijzen op het Berlijns Kinderfilmfest, hij kreeg drie maal de Prix Jeunesse, vier Kinderkasten, een Emmy Award en een Oscarnominatie.

Koffie inbegrepen…

36

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Locatie


Amsterdam Film School
Panamalaan 5G
1019 AS Amsterdam
Nederland

Contact