Masterclass Urban Contemporary (Emma Evelein) Door Amsterdam Dance School i.s.m. Dance around da Globe


Tijdens de Masterclass ‘Urban Contemporary’ wordt er aandacht besteed aan techniek, kracht, improvisatie en creativiteit. Emma leert je haar repertoire aan en kijkt hoe jij dit als persoon en danser invult. Zij vindt een open en goede sfeer erg belangrijk en dit staat als middelpunt van de masterclass.

 

Niveau

Deze masterclass heeft het niveau Intermediate/advanced. Let op, maximaal 24 deelnemers met een minimum leeftijd van 16 jaar.

Deze masterclass wordt gegeven i.s.m. Esther Scheller | Door Amsterdam Dance School i.s.m. Dance Around Da Globe.

Geïnteresseerd in deze masterclass?


Augustus 18, 2018

 

12:00 – 12:30 Introduction + Networking

12:30 – 14:30 Masterclass

14:30 – 15:00 Q&A

 

€24,00

Sign up!

Emma Evelein

Emma, in 2015 afgestudeerd aan de Academie voor Theater en Dans in Urban Contemporary, is inmiddels al de hele wereld over gereist. Ze is fulltime choreograaf en danseres. Recent danste ze bij Fresco Dance Company. Elle Magazine maakte ook een mooie korte documentaire over haar. Ze geeft diverse masterclasses en geeft ook les bij Amsterdam Dance Centre.

Enkele van haar vele ervaringen: Sisters (Nederlandse Film Academie), You Are (Armin van Buren), Let Me Under (TedTalks), Quinten’ (solo) (Marije’s Wijsje Festival, Cafe Belampo, ArtEZ, en Vondelfestival), Finding both your hands (duet voor Het vergeten kind), Nike, choreograaf en danser in Andre Hazes ‘Bloed, zweet en tranen’, Emanual Gat (Montepellier Dance Festival).

Meer Masterclasses

Niveau

Deze masterclass heeft het niveau Intermediate/advanced en vanaf 16 jaar.

Koffie inbegrepen…

36

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Locatie


Amsterdam Dance School
Panamalaan 5G
1019 AS Amsterdam
Nederland

Inschrijven