INTRODUCTIE


In deze laatste module van de opleiding maak je de Final Mix. Je zorgt dat alle geluidselementen synchroon worden verwerkt in de film en zorgt voor een aangename mixage van het geluid zodat alle onderdelen die je hebt gemaakt goed tot zijn recht komen en hoorbaar zijn in het eindresultaat. Je neemt de Final Mix door met de regisseur en maakt nog laatste aanpassingen waar nodig.

Je sluit de opleiding af met een volledige soundtrack voor een korte film of documentaire.

Het verwerken van van alle geluidselementen van een film of documentaire tot een kwaliteitsvolle soundtrack. Je zet in samenspraak met de regisseur en de editor van de film de puntjes op de “i” zodat de soundtrack een exacte weergave is van de boodschap die de regisseur wil overbrengen met zijn film.

Deze opleiding is ontwikkeld voor nieuwkomers als meer ervaren kandidaten die hulp kunnen gebruiken bij het ontwikkelen van een soundtrack voor film of televisie.

Het programma van de module Post-Productie Sound Design wordt overdag gegeven in deeltijd. Het totale programma neemt acht weken in beslag (40 uur). De lessen vinden plaats op vrijdag van 10:30 – 16:00 uur.

PROGRAMMA & STARTDATA


In de laatste module van de opleiding verzamel je alle geluidselementen van de voorgaande modules om deze samen te voegen in je Final Mix. Dit proces heet re-recording. Je mixt alle dialogen, ADR, foley, geluidseffecten, omgevingsgeluiden en muziek tot een complete soundtrack. Deze mix wordt uitgewerkt in samenwerking met de regisseur en de editor.

Aan het einde van de module heb je een afgewerkte soundtrack voor een film of documentaire.

KOSTEN


Het curriculum van Amsterdam Film School is modulair opgebouwd. Dit betekent dat je kunt kiezen voor één module indien je wenst te specialiseren of een combinatie van meerdere of alle modules indien je een volledige opleiding tot filmmaker wenst te volgen.

Iedere opleiding en/of module van Amsterdam Film School wordt maandelijks in rekening gebracht gedurende de looptijd van de gekozen opleiding. Hieronder kun je lezen hoe dat werkt en hoe je het meest gunstige tarief kunt kiezen voor jouw opleiding.

Onze tarieven zijn onderverdeeld in drie groepen. We hanteren onze standaard prijs voor inschrijving voor één module. Indien je meerdere modules (of de gehele opleiding) volgt bij Amsterdam Film School kom je in aanmerking voor een gunstiger tarief. In onderstaande tabel staan de tarieven vermeld per groep.

Indien je ervoor kiest om de module in 2 maandelijkse termijnen te betalen rekenen wij een éénmalige administratieve vergoeding voor je gehele studiejaar van EUR 75.

Voor het verwerken van je inschrijving hanteert Amsterdam Film School een éénmalige vergoeding van EUR 75.

ONDERWIJSTARIEFTOTAALPRIJS MODULE
een moduleEUR 1.450
meerdere modulesEUR 1.399
alle modulesEUR 1.350

Bij Amsterdam Film School kun je betalen per bankoverschrijving of per credit card.

Amsterdam Film School brengt de onderwijssom bij deelbetaling maandelijks in rekening op de zesde dag van iedere maand. Iedere factuur heeft een betalingstermijn van 19 dagen na factuurdatum. De factuur voor de eerste maand van de opleiding wordt opgemaakt na inschrijving. Na betaling van deze factuur is je inschrijving definitief. Opvolgende facturen worden maandelijks opgemaakt vanaf de startmaand van je opleiding.

Indien je de opleiding 100% vooruit betaalt ontvang je een betalingskorting van €300 over je volledige onderwijssom.

Als omschreven bij betaalwijze kun je de onderwijssom maandelijks in delen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op ons onderwijs kun je lezen via deze link. Door inschrijving bij Amsterdam Film School verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

LOCATIE


Paasheuvelweg 5, 1105 BE AS Amsterdam, Nederland

VERVOLG


Na deze Module Post-Productie heb je de Opleiding Sound Design afgerond en kun je in het werkveld aan de slag.

ONS VOLLEDIGE CURRICULUM


De Module Post-Productie maakt onderdeel uit van ons uitgebreide curriculum. Hieronder kun je de samenstelling van ons curriculum vinden alsook onze andere opleidingen.

Basis van Audio voor Film

MEER INFO

Pre-Productie

MEER INFO

Productie

MEER INFO

Post-Productie

MEER INFO

Sound Designer

MEER INFO

Storytelling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Regievisie

Meer info

Opname

Meer info

Montage

Meer info

Regisseur

Meer info

Storytelling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Filmplan

Meer info

Opname

Meer info

Montage

Meer info

Documentairemaker

Meer info

Basis van Acteren

Meer info

Acteren en Transformeren

Meer info

Technisch Acteren

Meer info

Acteren voor Film

Meer info

Acteur

Meer info

Basis van Produceren

Meer info

Produceren voor Film

Meer info

Pre-Productie

Meer info

Productie

Meer info

Productieleider

Meer info

Basis van Monteren

Meer info

Dramatisch Monteren

Meer info

VFX en Color Grading

Meer info

Post-Productie

Meer info

Editor

Meer info