Over betalingen bij Amsterdam Film School

De Amsterdam Film School is een particuliere school en er is geen studiefinanciering mogelijk. Je kunt de onderwijssom bij ons in verschillende termijnen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Belangrijke informatie betreft inschrijving
Na inschrijving sturen we je een factuur voor een eerste aanbetaling. Er geldt voor je eerste factuur een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Vanaf de start van je opleiding geldt er een betalingstermijn van 21 dagen na factuurdatum.

Betalen in termijnen

Amsterdam Film School brengt de onderwijssom bij deelbetaling maandelijks in rekening op de derde dag van iedere maand. Iedere factuur heeft een betalingstermijn van 21 dagen na factuurdatum. De factuur voor de eerste maand van de opleiding wordt opgemaakt na inschrijving. Na betaling van deze factuur is je inschrijving definitief. Opvolgende facturen worden maandelijks opgemaakt vanaf de startmaand van je opleiding.

Daarnaast heb je twee opties om je opleiding in termijnen te betalen. De eerste optie is een eenmalige betaling en de tweede optie is in termijnen.

Optie 1
Eenmalige betaling
Hiervoor ontvang je een korting van 3%*.

Optie 2
In maandelijkse termijnen
Hiervoor rekenen wij een éénmalige administratieve vergoeding van EUR 50,-.

 

*  Korting is enkel van toepassing bij het volgen van een jaaropleiding (opleiding Regie Fictie, Documentaire, Camera Acteren of Montage)

Betaalwijze

Je kunt bij de Amsterdam Film School betalen via incasso, bankoverschrijving of credit card. Wij accepteren bij uitzondering ook betaling per Paypal.

Heb je nog vragen?