Over betalingen bij Amsterdam Film School

Amsterdam Film School is een onafhankelijke, particuliere school en er is geen studiefinanciering mogelijk. Je kunt de onderwijssom bij ons in verschillende termijnen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Belangrijke informatie betreft inschrijving
Na inschrijving sturen we je een factuur voor een eerste aanbetaling. Dit is je maandelijkse termijn naar keuze. Na ontvangst van deze aanbetaling is je inschrijving definitief. Indien je kiest voor de volledige cursussom of twee halfjaarlijkse termijnen ontvang je tevens een factuur voor een eerste aanbetaling. Er geldt voor je eerste factuur een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Vanaf de start van je Opleiding geldt er een betalingstermijn van 21 dagen na factuurdatum.

Betalen in termijnen

Amsterdam Film School brengt de onderwijssom bij deelbetaling maandelijks in rekening op de derde dag van iedere maand. Iedere factuur heeft een betalingstermijn van 21 dagen na factuurdatum. De factuur voor de eerste maand van de opleiding wordt opgemaakt na inschrijving. Na betaling van deze factuur is je inschrijving definitief. Opvolgende facturen worden maandelijks opgemaakt vanaf de startmaand van je opleiding.

Daarnaast heb je drie opties om je opleiding in termijnen te betalen. De eerste optie is in 2 halfjaarlijkse termijnen, de tweede optie is in 8 of 10 maandelijkse termijnen en de derde optie is in 10 of 12 maandelijkste termijnen.

Waarom 8 of 10 termijnen en 10 en 12 termijnen?
De termijnen hangen af van de lengte van de Opleiding. De Opleidingen Regie Documentaire en Regie Fictie duren beide 10 maanden. De Opleidingen Montage en Camera Acteren duren 8 maanden. Je kunt er dus voor kiezen om de Opleiding in meerdere termijnen te betalen dan de duur van je Opleiding.

Indien je kiest voor een meerdere termijnen dan de duur van je Opleiding betaal je voor de start van je Opleiding de eerste factuur en betaal je de laatste factuur uiterlijk een maand na het afronden van je Opleiding.

Optie 1
2 halfjaarlijkse termijnen.
Hiervoor ontvang je een korting van EUR 150.

Optie 2
10 maandelijkse termijnen.
Hiervoor rekenen wij een éénmalige administratieve vergoeding van EUR 75.

Optie 3
12 maandelijkse termijnen.
Hiervoor rekenen wij een éénmalige administratieve vergoeding van EUR 125.

Voor het verwerken van je inschrijving hanteert Amsterdam Film School tevens een éénmalige administratieve vergoeding van EUR 75.

Vooruitbetaling

Indien je de gehele opleiding (m.u.v. Vooropleidingen en korte cursussen) 100% vooruit betaalt ontvang je een betalingskorting van €300 over je volledige onderwijssom. De factuur voor je opleiding wordt na inschrijving opgemaakt en heeft een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Betaalwijze

Je kunt bij Amsterdam Film School electronisch betalen via bankoverschrijving of credit card. Wij accepteren bij uitzondering ook betaling per Paypal.

Heb je nog vragen?