INTRODUCTIE


De Opleiding VFX & Color Grading is de derde module van onze uitgebreide Opleiding Montage. Je gaat je verdiepen in beeldbewerking, visual effects en color grading.

Na afronding van deze module start je met de productie van je film project. In de vierde en laatste fase van de opleiding draai je mee op de set van de regisseur van jouw keuze als data handler en begin je ondertussen met de organisatie van jouw eigen film montage project. De beelden die worden opgenomen ga je monteren in de Module Post-Productie.

Je verder verdiepen in beeldbewerking en het leren toepassen van visual effects en color grading in je film montage project.

Deze module is ontwikkeld voor kandidaten die de vorige Module Dramatisch Monteren met succes hebben afgerond of die deze kennis al bezitten. Toelating vindt in dat geval plaats op basis van een intakegesprek.

We bieden een programma aan op dinsdag- of donderdagen van 10:00 – 16:30 uur of op woensdag van 15:00 – 21:30 uur.

PROGRAMMA


Je begint de module met een introductie tot het programma Adobe After Effects. Met deze software ga je deze module aan de slag voor het creëren van visuele effecten.

De volgende stap is het toepassen van keying en tracking in je montage.

Na het behandelen van keying en tracking ga je uitgebreid in op het toepassen van retouch en compositing.

Vervolgens leer je 3D beelden te integreren in je film.

Bij dit laatste onderdeel ga je aan de slag met het programma Davinci Resolve voor het toepassen van color grading.

KOSTEN


Het curriculum van Amsterdam Film School is modulair opgebouwd. Dit betekent dat je kunt kiezen voor één module indien je wenst te specialiseren of een combinatie van meerdere of alle modules indien je een volledige opleiding wenst te volgen.

Iedere opleiding en/of module van Amsterdam Film School wordt maandelijks in rekening gebracht gedurende de looptijd van de gekozen opleiding. Hieronder kun je lezen hoe dat werkt en hoe je het meest gunstige tarief kunt kiezen voor jouw opleiding.

Onze tarieven zijn onderverdeeld in drie groepen. We hanteren onze standaard prijs voor inschrijving voor één module. Indien je meerdere modules (of de gehele opleiding) volgt bij Amsterdam Film School kom je in aanmerking voor een gunstiger tarief. In onderstaande tabel staan de tarieven vermeld per groep.

Voor het verwerken van je inschrijving hanteert Amsterdam Film School een éénmalige vergoeding van EUR 75,-.

ONDERWIJSTARIEFTOTAALPRIJS MODULE
een moduleEUR 1.450
meerdere modulesEUR 1.399
alle modulesEUR 1.350

Bij Amsterdam Film School kun je betalen per bankoverschrijving of per credit card.

Amsterdam Film School brengt de onderwijssom maandelijks in rekening op de derde dag van iedere maand. Iedere factuur heeft een betalingstermijn van 21 dagen na factuurdatum. De factuur voor de eerste maand van de opleiding wordt opgemaakt na inschrijving. Opvolgende facturen worden maandelijks opgemaakt vanaf de startmaand van je opleiding.

Amsterdam Film School is een particuliere school en er is geen studiefinanciering mogelijk. Als omschreven bij betaalwijze kun je de onderwijssom maandelijks in delen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op ons onderwijs kun je lezen via deze link. Door inschrijving bij Amsterdam Film School verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

INSCHRIJVING


Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment

Meer weten over de gehele opleiding Montage?

LOCATIE


Amsterdam

Paasheuvelweg 5 , 1105 BE Amsterdam, Nederland

Eindhoven

De Lismortel 23, 5612 AR Eindhoven, Nederland

VERVOLG


Na afronding van de Module VFX & Color Grading ben je klaar voor de Module Post-Productie.

ONS VOLLEDIGE CURRICULUM


De Module VFX & Color Grading maakt onderdeel uit van ons uitgebreide curriculum. Hieronder kun je de samenstelling van ons curriculum vinden alsook onze andere opleidingen.

Basis van Monteren

Meer info

Dramatisch Monteren

Meer info

VFX en Color Grading

Meer info

Post-Productie

Meer info

Editor

Meer info

Storytelling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Productie

Meer info

Montage

Meer info

Regisseur

Meer info

Concept-ontwikkeling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Productie

Meer info

Montage

Meer info

Documentairemaker

Meer info

Vooropleiding

Meer info

Auditie

Meer info

Acteur

Meer info