Wat betekent synergie tijdens de opleiding? Dat leggen we je precies uit in het onderstaande schema.

Een fijne bijkomstigheid van onze manier van werken? Je breidt direct je netwerk uit vanaf de eerste dag bij de Amsterdam Film School. Je werkt multidisciplinair samen met medestudenten uit ons uitgebreide curriculum en hebt contact met ons hele team van professionals.

Het unieke curriculum van de Amsterdam Film School is ontworpen om samenwerking tussen de verschillende disciplines te stimuleren. Onze studenten werken tijdens hun leertraject multidisciplinair samen.

Regie Fictie / Docu

Regisseurs van onze Opleiding Regie Fictie en Regie Documentaire werken samen met de Editors van de Opleiding Editing. Zo kunnen studenten van elkaars kennis en ervaring leren en profiteren.

Acteren

Uitwisseling studenten

Sound Design

Bij de Amsterdam Film School staat het toepassen van je kennis in de praktijk voorop. Uiteindelijk is de praktijk de beste leermeester! Vanaf de eerste les werk je samen met onze professionals en je medestudenten aan je eigen project.

Editing

De samenwerking tussen studenten van verschillende disciplines zorgt ervoor dat onze leerlingen hun kennis als regisseur, acteur, sound designer of editor meteen kunnen toepassen bij het maken van hun eigen film of documentaire.