INTRODUCTIE


De Opleiding Post-Productie is de laatste module van onze uitgebreide Opleiding Montage. Het is tijd om te starten met de draaiperiode. Dit gedeelte van de opleiding doe je grotendeels zelfstandig. De docent staat paraat voor begeleiding en er worden tussentijdse viewings gepland voor advies en ondersteuning tijdens het montage proces.

De opleiding wordt afgesloten met een openbare screening van je film bij Amsterdam Film School.

Een film van de regisseurs van Regie Fictie en Regie Documentaire monteren tot een eindproduct.

Deze module is ontwikkeld voor kandidaten die de vorige modules van de Opleiding Montage met succes hebben afgerond of die deze kennis al bezitten. Toelating vindt in dat geval plaats op basis van een intakegesprek.

We bieden een programma aan op werkdagen van 09:00 – 16:00, op woensdag van 15:00 – 21:30 of zaterdag van 09:30 – 16:30. Iedere module heeft een looptijd van 8 weken.

PROGRAMMA


In goed overleg met de regisseur is dit het moment om te gaan monteren. Je werkt zelfstandig onder begeleiding van de docent en eindigt met een mooi eindresultaat van de opleiding. Een film gereed voor screening bij Amsterdam Film School!

KOSTEN


Bij de Amsterdam Film School betaal je via automatisch incasso. Je kunt de onderwijssom in maandelijkse termijnen betalen. Indien je de opleiding volledig vooruit betaalt, ontvang je een betalingskorting van 3% over je volledige onderwijssom.

Na inschrijving sturen we je de factuur een maand vóór de startmaand van jouw opleiding.

PRIJS PER MAAND OBV 8 TERMIJNENTOTAALPRIJS OPLEIDING
ONDERWIJSTARIEFEUR 675,-EUR 5.400,-

Amsterdam Film School is een particuliere school en er is geen studiefinanciering mogelijk. Als omschreven bij ‘Prijs van de Opleiding’ kun je de onderwijssom maandelijks in delen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op ons onderwijs kun je lezen via deze link. Door inschrijving bij Amsterdam Film School verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

INSCHRIJVING


Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment

Meer weten over de gehele opleiding Montage?

LOCATIE


Amsterdam

Paasheuvelweg 5 , 1105 BE Amsterdam, Nederland

Eindhoven

De Lismortel 23, 5612 AR Eindhoven, Nederland

VERVOLG


Na de module Post-Productie kun je direct aan de slag in het werkveld als Editor. Je sluit je module af met een screening van de film.

ONS VOLLEDIGE CURRICULUM


De Module Post-Productie maakt onderdeel uit van ons uitgebreide curriculum. Hieronder kun je de samenstelling van ons curriculum vinden alsook onze andere opleidingen.

Basis van Monteren

Meer info

Dramatisch Monteren

Meer info

VFX en Color Grading

Meer info

Post-Productie

Meer info

Editor

Meer info

Storytelling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Productie

Meer info

Montage

Meer info

Regisseur

Meer info

Concept-ontwikkeling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Productie

Meer info

Montage

Meer info

Documentairemaker

Meer info

Vooropleiding

Meer info

Auditie

Meer info

Acteur

Meer info

Basis van Produceren

Meer info

Produceren voor Film

Meer info

Pre-Productie

Meer info

Productie

Meer info

Productieleider

Meer info