Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment

INTRODUCTIE


Module 1 – Basisvaardigheden montage
Lesduur: 8 weken, 1 dag per week (à 6 uur)
Software: Adobe Première Pro

In de module basisvaardigheden montage leer je hoe je met verschillende beeld- en geluidsopnames een film of video maakt. In de lessen word je geacht zelf voortdurend met de oefenstof aan het werk te zijn. Montage vereist heel veel oefening. Adobe biedt erg veel mogelijkheden en er zijn meerdere wegen om tot hetzelfde resultaat te komen. Onder begeleiding van een docent leer je je projecten logisch en strak te organiseren.
Je leert werken met de verschillende audio-, video- en grafische lagen, je leert de verschillende effecten waar het programma over beschikt te gebruiken en te bewerken.

Er wordt aandacht gegeven aan de basisbeginselen van kleur correctie en grading aan de hand van de kleur correctiemogelijkheden van Adobe Première. De cursisten worden geacht zelf hun beelden en geluid aan te leveren. Daarnaast beschikt ons instituut over een abonnement op stock footage waar studenten gebruik van kunnen. Aan het eind van deze module worden de cursisten geacht zelfstandig een logisch beeldverhaal te kunnen monteren met gebruikmaking van verschillende beeld en geluidslagen en grafische elementen. Daarnaast wordt van de cursisten verwacht dat ze de juiste export settings voor de verschillende platforms kunnen gebruiken.

Benieuwd naar het verhaal van een student van de opleiding? Lees deze hier.

Centraal tijdens deze module staat de kennis van het programma Adobe Premiere Pro CC. Je leert met de juiste tools werken en je verdiept je in het dramatische aspect van beeldmontage.

Deze module is geschikt voor beginnende editors.

Het totale programma neemt 8 weken in beslag. Je kunt kiezen voor overdag van 09:00 – 16:00 uur (m.u.v. zaterdag van 09:30 – 16:30 uur) of de namiddag + avond van 15:00 – 21:30 uur.

KOSTEN


Bij de Amsterdam Film School betaal je via automatisch incasso. Je kunt de onderwijssom in maandelijkse termijnen betalen. Indien je de opleiding volledig vooruit betaalt, ontvang je een betalingskorting van 3% over je volledige onderwijssom.

Na inschrijving sturen we je de factuur een maand vóór de startmaand van jouw opleiding.

ONDERWIJSTARIEFTOTAALPRIJS MODULE
Bij inschrijving één moduleEUR 950,-
Bij inschrijving tweede moduleEUR 855,- (10% korting)
Bij inschrijving derde of meer modulesEUR 855,- (10% korting)

Amsterdam Film School is een particuliere school en er is geen studiefinanciering mogelijk. Als omschreven bij ‘Prijs van de Opleiding’ kun je de onderwijssom maandelijks in delen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op ons onderwijs kun je lezen via deze link. Door inschrijving bij Amsterdam Film School verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

INSCHRIJVING


Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment


Meer weten over de andere montage modules?

LOCATIE


Amsterdam

Paasheuvelweg 5 , 1105 BE Amsterdam, Nederland

Eindhoven

De Lismortel 23, 5612 AR, Nederland

VERVOLG


Aan het einde van deze module kun je er voor kiezen om onze tweede module Gevorderde Montage te volgen.

ONS VOLLEDIGE CURRICULUM


De Module Basis van Montage maakt onderdeel uit van ons uitgebreide curriculum. Hieronder kun je de samenstelling van ons curriculum vinden alsook onze andere opleidingen.

Basis van Monteren

Meer info

Gevorderde montage

Meer info

Kleurcorrectie en Grading

Meer info

After Effects

Meer info

Sound Design

meer info

Editor

Meer info

Storytelling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Productie

Meer info

Montage

Meer info

Regisseur

Meer info

Concept-ontwikkeling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Productie

Meer info

Montage

Meer info

Documentairemaker

Meer info

Vooropleiding

Meer info

Auditie

Meer info

Acteur

Meer info