INTRODUCTIE


Module 1 – Basisvaardigheden montage
Lesduur: 8 weken, 1 dag per week (à 6 uur)
Software: Adobe Première Pro

Wat je kunt verwachten van de module Basisvaardigheden Montage

In de module Basisvaardigheden Montage leer je hoe je met verschillende beeld- en geluidsopnames een film of video kunt maken. Tijdens de lessen wordt van je verwacht dat je voortdurend met de oefenstof aan de slag gaat, aangezien montage veel oefening vereist. Adobe biedt talloze mogelijkheden, en er zijn meerdere wegen om tot hetzelfde resultaat te komen. Onder begeleiding van een docent leer je je projecten logisch en strak te organiseren.

Je gaat werken met diverse audio-, video-, en grafische lagen en leert de verschillende effecten in Adobe Premiere Pro te gebruiken en bewerken. We besteden ook aandacht aan de basisbeginselen van kleurcorrectie en grading met de kleurcorrectiemogelijkheden van Adobe Premiere.

Cursisten moeten hun eigen beeld- en geluidsmateriaal aanleveren, maar ons instituut biedt ook een abonnement op stock footage waar studenten gebruik van kunnen maken. Aan het einde van de module wordt van de cursisten verwacht dat ze zelfstandig een logisch beeldverhaal kunnen monteren, gebruikmakend van verschillende beeld- en geluidslagen en grafische elementen. Daarnaast moet je de juiste exportinstellingen voor verschillende platforms kunnen toepassen.

Lees hier het verhaal van een student van deze opleiding.

Centraal tijdens deze module staat de kennis van het programma Adobe Premiere Pro CC. Je leert met de juiste tools werken en je verdiept je in het dramatische aspect van beeldmontage.

Deze module is geschikt voor beginnende editors.

Het totale programma neemt 8 weken in beslag. Je kunt kiezen voor overdag van 09:00 – 16:00 uur (m.u.v. zaterdag van 09:30 – 16:30 uur) of de namiddag + avond van 15:00 – 21:30 uur.

SCHRIJF JE IN


Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment

KOSTEN


Bij de Amsterdam Film School betaal je via automatisch incasso. Je kunt de onderwijssom in maandelijkse termijnen betalen. Indien je de opleiding volledig vooruit betaalt, ontvang je een betalingskorting van 3% over je volledige onderwijssom.

Na inschrijving sturen we je de factuur een maand vóór de startmaand van jouw opleiding.

ONDERWIJSTARIEFTOTAALPRIJS MODULE
Bij inschrijving één moduleEUR 950,-
Bij inschrijving tweede moduleEUR 855,- (10% korting)
Bij inschrijving derde of meer modulesEUR 855,- (10% korting)

Amsterdam Film School is een particuliere school en er is geen studiefinanciering mogelijk. Als omschreven bij ‘Prijs van de Opleiding’ kun je de onderwijssom maandelijks in delen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op ons onderwijs kun je lezen via deze link. Door inschrijving bij Amsterdam Film School verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

VERVOLG


Aan het einde van deze module kun je er voor kiezen om onze tweede module Gevorderde Montage te volgen.