BASIS PHOTOSHOP


Ben jij gefascineerd door beelden en wil je meer weten over digitale beeldbewerking? Zet dan je eerste stap met de Basis Photoshop. Daar leer je alle basistechnieken van het bewerken van beeld. Na deze basiscursus heb je de benodigde basiskennis in huis om zelf foto’s te kunnen bewerken, maar je kunt je ook verder verdiepen met de Vervolg Photoshop.

Vorm van de cursus


De Basis Photoshop is een oriënterende opleiding voor iedereen die gefascineerd is door beeldbewerking en graag zelf aan de slag wil, maar nog niet goed weet hoe. Tijdens de Basis Photoshop leer je de basiskennis van de beeldbewerking in Adobe Photoshop. Een leuke en leerzame manier voor het uitbreiden van je photoshop-skills.

Basiskennis


We behandelen de meest gangbare gereedschappen binnen Photoshop. Je leert creatief om te gaan met sectiegereedschappen, lagen en laagmaskers en non-destructief retoucheren. We leren je ook hoe je gebruik kunt maken van startfilters en smartobjects.

Benodigdheden


Bij aanvang heb je een notebook met Adobe Creative Cloud software (Adobe studentenversie) nodig. De studentenversie van Adobe kan tegen ongeveer 140 euro per jaar via de school worden aangeschaft. De keuze tussen Windows of Mac is aan de student zelf en is afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget. Voor de systeemeisen verwijzen wij je naar de website van Adobe.

Aanmelden & Startdata


Startdatum en lesrooster

Les

Locatie

Lestijden

Startmoment


PRIJS:

EUR 225,-


DUUR:

4 weken

1 dag (3 uur les) per week naar school


GOED OM TE WETEN:

Als je de basis Photoshop hebt gevolgd kun je doorstromen naar de vervolg Photoshop, waarin we nog dieper duiken in het programma!


Meer informatie aanvragen

Introductiegesprek inplannen

Locatie Amsterdam


Amsterdam Film School
Paasheuvelweg 5
1105 BE Amsterdam
Nederland

Contact

Locatie Eindhoven


Amsterdam Film School
De Lismortel 23
5612 AR Eindhoven
Nederland

Contact