Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Uitvoerend Producentschap

30/04/2017 |08:00 - 17:00

Masterclass Inspiratie | Producentschap


Aan de hand van de meest succesvolle Nederlandse productie aller tijden neemt Emjay je openhartig mee langs alle stappen die nodig zijn om een grote speelfilm te ontwikkelen: van inspiratie (waar haal je die vandaan?) tot verkoop. Nadat hij zijn gedane stappen van de film The Devil’s Double heeft uigelegd zal hij benadrukken dat jij dit allemaal ook zelf kunt. Hij zal vooral ingaan op inspiratie en je veel praktische tips geven om te zorgen dat je niet meer zonder komt te zitten en je na je eerste film ook niet in een zwart gat valt. Hoe kom je op een idee, hoe leg je dat vast en hoe bouw je daar een verhaal van?

Jij kunt dit ook!

Devil’s Double

The Devil’s Double is een Belgisch Nederlandse thrillerfilm uit 2011, met Dominic Cooper in de hoofdrol. De film vertelt het mogelijk waargebeurde verhaal van Latif Yahia. Deze Irakees beweert destijds gedwongen te zijn om alsdubbelganger te fungeren van Oedai Hoessein, de oudste zoon van Saddam Hoessein.

Aanvraag

Bij voldoende animo organiseren we deze masterclass extra.

Geïnteresseerd in deze masterclass?


28 april 19:30

DOE MEE

Met Suzy Q regisseerde ik de doorbraak film van Carice van Houten

Gangsterboys

Gangsterboys is een Nederlandse misdaadkomedie uit 2010.  De hoofdrollen worden gespeeld door Yes-R (Appo) en Turk (Mahmut).

36

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Locatie


Amsterdam Film School
Panamalaan 5G
1019 AS Amsterdam
Nederland

Inschrijven

Gegevens

Datum:
30/04/2017
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie: